opc_loader

Over ons

Ruim tien jaar ontwikkelen en  produceren wij grote spelen, oud Hollandse spelen, verkoopkramen, wanddecoraties en  maatwerk in verschillende thema's kleuren en logo's.

Wij zijn in 2005 begonnen met het maken van ambachtelijke houten, handgeschilderde spellen onder de naam "kinderspelentekoop.nl". Al snel bleek dat er een enorme vraag was naar deze spellen binnen de recreatie en evenementenbranche. 

Door de grote behoefte en de groeiende afzetmarkt hebben wij dit jaar besloten met een nieuw concept verder te gaan onder de naam "Mardega".

Service, kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Alle artikelen worden tegenwoordig gemaakt van een hoogwaardig flexibel kunststof en professioneel gefreesd en geprint en met een UV bestendige coathing afgewerkt. Hierdoor zijn alle producten uitermate geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Inmiddels leveren wij onze producten door heel Europa aan onder andere evenementen organisaties, entertainment- en recreatie branche, scholen en kinderopvang, verhuur- en catering bedrijven, de zorg en welzijn sector, campings en bungalowparken, en kinderfeestjes organisaties.

Onze spellen worden eigenhandig ontwikkeld. Wij beschikken over een ruim assortiment met meer dan 250 producten.

Alle spellen van Mardege zijn vlak. Het spel element zit hem in de afbeelding, waardoor de opslag en het transport weinig ruimte in beslag neemt.

Met de spellen van Mardega investeert u voor de lange termijn en kunt u uw omzet eenvoudig vergroten.

Naast de standaard producten kunnen wij ook voorzien in maatwerk. Denk hierbij aan eigen bedrijfskleuren, logo's, mascotte's en andere eigen ontwerpen of thema's.

Alle spellen hebben een standaard afmeting van 120 x 80 cm of 120 x 120 cm waardoor ze in bijna alle auto's te vervoeren zijn.

 

Directeur: M. Pas

Herenstraat 39   3985 RR Werkhoven

Tel. +31 (0)6 23596789   09:00 t/m 18:00

info@mardega.nl

www.mardega.nl

NL54 INGB 0006 687392

KvK nummer: 61799734