Skip to main content

Bestellen en retourneren

Distributiecentrum Mardega
T.a.v. Mardega
De Hanekampen 50-52
9411 XM Beilen
Nederland 


Terugbetaling koopsom

Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben, betalen wij het door u betaalde bedrag terug op het IBAN nummer dat genoteerd staat op het retourformulier.
Houd u rekening met een terugstort termijn van maximaal 14 dagen na het terug zenden van het retourpakket.

Retourvoorwaarden

Retourneren van artikelen binnen 14 dagen. Voor uw Mardega bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in u bezit is. Binnen deze termijn mag u, tenzij anders vermeld, het artikel bekijken en beoordelen.
Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk, maar toch uiterlijk binnen 24 uur, contact met ons op te nemen om dit te melden. Dit kan per mail via info@mardega.nl.
Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren, tenzij het een artikel betreft waarbij vooraf is aangegeven dat het niet onder het retourrecht valt. 

U kunt het artikel retourneren:

  1. Binnen de zichttermijn van 14 dagen.
  2. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  3. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
De verzendkosten zijn altijd voor rekening van de klant, tenzij anders aangegeven of wanneer het gaat om garantie of een andere fout aan de kant van Mardega.
Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden (link toevoegen) en onze leveringsvoorwaarden (link toevoegen). 

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

  1. Neem binnen 14 dagen via e-mail via onze klantenservice contact met ons op. 
  2. Geef aan dat u een product wilt retourneren. 
  3. Download hier het retourformulier. Retouren zonder dit formulier kunnen niet in behandeling genomen worden.
  4. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, en stop dit bij het artikel wat u retour wilt sturen. 
  5. Stuur het artikel zelf terug naar onderstaand adres tenzij anders aangegeven.
Retouradres
Distributiecentrum Mardega
T.a.v. Mardega
De Hanekampen 50-52
9411 XM Beilen
Nederland